0
0

Cum sa amenajam modern livingul unui apartament

Cum sa amenajam modern livingul unui apartament


Designul de interior al unui apartament achizitionat nou sau renovat ar trebui sa demonstreze pe deplin trecerea timpului si a progresului. Astazi, toate industriile se dezvolta intr-un ritm extraordinar, astfel ca nu intotdeauna avem ocazia sa urmarim trendurile.


Totusi, nimeni nu este surprins ca cele mai recente tehnologii au devenit, de fapt, o parte integranta a interioarelor multor apartamente si case. Interiorul casei in care locuim trebuie sa reflecte pe deplin individualitatea proprietarului si poate exprima toate caracteristicile acestuia.


Exista posibilitatea sa folosim o multimer de lucruri decorative care ajuta la formarea unei atmosphere unice. Totusi, trebuie sa remarcam faptul ca apartamentele realizate in stilul modern de astazi nu ar trebui sa fie doar frumoase, ci sa fie in egala masura di confortabile si practice pentru toata familia.


Pentru a decora modern livingul unui apartament ce are 50 de metri utili in total, exista o sumedenie de solutii interesante si sfaturi utile, care vor fi decisive, care insa vor gasi amestecul perfect pentru o buna calitate a vietii intr-un mediu exclusivist si complet personalizat.


Care sunt nevoile reale ale proprietarilor


Trebuie sa analizam amenajarea spatiului in functie de oamenii care locuiesc in el si relatia pe care o au, astfel incat sa ne putem concentra asupra decorului intr-un mod clar si eficient.


Daca in apartament locuieste o familie cu mai multi membri, trebuie sa avem in vedere obiceiurile, nevoile si activitatile obisnuite, ceea ce va ajuta la stabilirea configuratiei ideale.


Cum sa distribuim aranjarea mobilei si alegerea materialelor


Trebuie sa facem o distributie a mobilei din living in functie de spatiul disponibil. Trebuie sa alocam spatiu in zonele in care urmeaza sa desfasuram activitati mai des, scazand din zonele mai putin utile.


Daca spatiul permite, canapeaua trebuie aranjata in fata mobilei, la o distanta de cel putin 2 metri. Canapeaua trebuie sa fie aranjata la o sursa de lumina in spate sau lateral, in functie de dispunerea camerei.


Alegerea materialelor are, de asemenea, foarte multe avantaje, precum faptul ca un material bun din care este confesionata mobila sau stofa canapelei nu doar ca va rezista mai mult in stare perfecta, dar si ofera senzatii de decor mai bune, mai calitative.


Poate pentru anumite decoratiuni merita sa economisim, insa in ceea ce priveste mobila, merita sa cheltui mai mult. Alegeti o mobila de living de calitate, care rezista in timp si este moderna, o canapea confortabila, estetica si utila pentru membri familiei.


Alegeti o masuta de cafea cu spatiu de depozitare interioara iar pentru separarea zonei de dining cu cea a bucatariei sau cea a zonei de intrare cu livingul, puteti folosi o biblioteca ca separator, un mini bar sau riflaje moderne. Pentru un plus de culoare si ambianta, adauga cateva tablouri colorate pe perete, care sa reliefeze o stare de bine, de ori cate ori le privesti.


Desigur, lumina naturala creeaza medii placute, asa ca trebuie sa facem tot posibilul sa profitam de ea. In caz contrar, trebuie studiate cele mai bune combinatii de tonuri si intensitati pentru camera din living si dining.

design interior, mobila living, canapea living, pret mobila living, mobila living de calitate

Comments